GODTNYTÅR

Godt nytår og velkommen til et nyt år med masser af spændende aktiviteter

Godt Nytår! Den sidste rest flæskesteg er spist og nytårskrudtet har varslet det nye år ind, så nu er det tid til at se fremad på alle de spændende ting 2018 vil bringe.

2017 var et rigtig godt år for os. Vi fik afviklet nogle gode aktiviteter, holdt nogle spændende møder og kom rigtig på plads i vores kontor i Slagelse. Og så blev Mai selvfølgelig ansat og har med sin baggrund og faglighed bidraget med nye øjne på både arbejdsgange og ydelser. Derfor føler vi os også helt klar og godt rustede til det nye år. Og der skal ske en hel masse. I efteråret brugte vi en del tid på at forhandle med forskellige kinesiske instanser. Sagen er den, at der er rigtig stor opmærksomhed om at   Den sidste rest flæskesteg er spist og nytårskrudtet har varslet det nye år ind, så nu er det tid til at se tilbage, på alt det gode der er sket i 2017 og fremad på alle de spændende ting 2018 vil bringe.

2017 var et rigtig godt år for os. Vi fik afviklet nogle gode aktiviteter, holdt nogle spændende møder og kom rigtig på plads på vores kontor i Slagelse. Og så blev Mai selvfølgelig ansat og har med sin baggrund og faglighed bidraget med nye øjne på både arbejdsgange og ydelser. Derfor føler vi os også helt klar og godt rustede til det nye år. Og der skal ske en hel masse.
I efteråret brugte vi en del tid på at være i dialog med de kinesiske myndigheder og deres repræsentanter i Danmark. Sagen er den, at der er rigtig stor opmærksomhed om både at få kinesisk kultur ud i verden og ligeledes at tiltrække kreative fagligheder til Kina. Derfor har vi i øjeblikket gang i en masse projekter, der både inkludere undervisning af børn, koncerter og filmfestivaler.

Vi er i skrivende stund ved at lægge sidste hånd på en række koncerter, som vi snart vil kunne fortælle jer mere om. Herudover starter vores sprogundervisning op i løbet af januar. Det glæder vi os meget til. På den lidt længere bane er det specielt film der fylder. Vi satser på at kunne afholde en række workshops på kinesiske filmskoler henover sommeren og i september er det tid til Silk Road Film Festival i Xi´an i Kina. Vi har allerede modtaget de første bud på film, der ønsker at repræsentere Danmark ved festivalen og vi ser frem til at få mange flere. Sidst på året afholder vi for første gang China Denmark International Film Festival, et festfyrværkeri af kinesisk filmkunst lige her i Danmark. Der vil være besøg af nogen af Kinas allerstørste filmstjerne og masser af muligheder for både og netværke og se fantastiske kinesiske film. Planlægningen er i fuld gang og der er allerede flere spændende aktører der har meldt sig på banen.

Alt i alt lover 2018 derfor rigtig godt. Der er masser af se til og masser af udviklingsmuligheder. Vi glæder os til at møde alle vores samarbejdspartnere, gæster og kunder til arrangementer og møder i løbet af det nye år.

Endnu en gang Godt Nytår!