Kinesisk sprogundervisning

Vi tilbyder kinesisk sprogundervisning for alle

Som så mange andre steder i verden er sprog også i Kina en del af nøglen til gode relationer. Selv om mange kineser taler engelsk og der er et massivt fokus på sproget i skolerne, så er der stadig en stor del af den kinesiske befolkning, som ikke taler engelsk. Samtidig er det kinesiske alfabet Hanzi meget forskeligt fra det latinske alfabet vi kender i den vestlige verden, hvilke kan gøre det udfordrende at færdes uden guide udenfor storbyerne.
Det vil vi heldigvis rigtig gerne hjælpe dig med i DKKI. Vi mener, at sprog og kulturforståelse går hånd i hånd og er alfa og omega for at skabe gode oplevelser, der er vores sprogkurser opbygget så både sprog og kultur får masser af plads.

Vi tilbyder både enkelt- og holdundervisning og kan også differencer undervisningen både efter niveau og formål. Skal du rejse som backpacker gennem Kina, har du unægtelig nogle andre behov, end hvis du står overfor et vigtigt erhvervsfremstød på det kinesiske marked.

Vores timepris for undervisning er således:

En-til-en kinesisk sprogundervisning:

Crash Course i Kina
Lær basale fraser som goddag, farvel og tak for mad samtidig med at du får en indføring i `Do's and Don'ts` når du rejser i Kina og omgås kinesere. Noget af det sværest når du rejser i et fremmed land er alle de uskrevne regler. Med dette 2 timers kursus kommer du på forkant og får helt styr på hvordan du skal opfører dig til et møde, på et restaurant eller i et privat hjem

- 699 kr.

Køb af 10 lektioner samlet
Undervisningen tilpasses til dit niveau og du sammensætter sammen med din underviser, det forløb der matcher dit behov bedst. Når undervisning starter op, laver i en forventningsafstemning og sætter mål for dit forløb og det bliver dem i arbejder igennem forløbet.

– 3.999 kr.

Holdundervisning (10 lektioner):

Kinesisk for begyndere (voksne):
Basalt begynderkursus i kinesisk med introduktion til det kinesiske sprog og kulturliv. Vi lægger vægt på, at du lærer at tale kinesisk, lige fra første gang. Derfor består en stor del af vores kinesisk undervisning i træning af samtale. Vi kommer ligeledes omkring Kinas fascinerende historie og `Do's and Don'ts` når du rejser i Kina.

- 1560 kr pr. person

Kinesisk for begyndere (børn):
Begynderkurset for børn er fokuseret på at de skal lærer at tale et naturligt og flydende kinesisk, på samme måde som de fleste af os taler engelsk. Kinesisk er det næste store verdenssprog og en fantastisk evne og gave, at give børnene med videre i livet. Derfor drejer kurset sig i vid udstrækning om at lære at tale, læse og skrive kinesisk. Vi ved at læring i højgrad handler om at motivere og derfor bruger vi ting, som tegneserier, TV serier og sociale medier, som faste elementer i undervisningen.

- 1560 kr pr. person

Kinesisk sprogundervisning for begyndere (for virksomheder):
Basalt begynderkursus i kinesisk med introduktion til det kinesiske sprog og erhversliv. Vi lægger vægt på, at du lærer at tale kinesisk, lige fra første gang. Derfor består en stor del af vores kinesisk undervisning i træning af samtale. Vi kommer ligeledes omkring Kina som arbejdsmarked, eksportland og samarbejdspartner, samt `Do's and Don'ts` når du rejser i Kina.

- Pris aftales individuelt på baggrund af deltagerantal

Virker ideen om at lærer et helt nyt sprog fra bunden overvældende? Så tilbyder vi også at oversætte tekster for dig. Eller måske er det kinesisk kultur i høje grad en sprog, der i virkeligheden interessere dig? Så prøv og se på vores kulturaktiviteter for både børn og unge og for alle andre.