Internationale workshops

Kurser og workshops for professionelle filmfolk og studerende er en møde at styrke både den danske og den kinesiske filmindustri på. 

Den kinesiske filmindustri er verdens hurtigst voksende og haler hurtigt ind på Hollywood i forhold til kapital og filmbudgetter. Samtidigt ligger det tekniske og visuelle niveau også på et højt niveau. Danmark er i løbet af de sidste to årtier blevet berømt i store dele af verden. Først for dogmefilmen og sidenhen for Nordic Noir, der blandt andet inkluderer tv-serien ”Forbrydelse”, som blev solgt til hele 159 ud af verdens 193 lande. Både Kina og Danmark har derfor masser at byde på og tilbyde hinanden indenfor film.

Derfor arrangerer DKKI kurser og workshops både blandt studerende og filmfolk. Vi forsøger at samarbejde med kreative uddannelsesinstitutioner og brancheforeninger i begge lande. Sammen udvikler vi konferencer og forløb, som beskæftiger sig med de nyeste tendenser, den kulturelle udveksling og vidensdeling.

Program for workshops

I foråret 2018 forventer vi at kunne afsløre det konkrete program for kurser og workshops i efteråret og vinteren 2018 og 2019. Herudover kan vi også tilbyde skræddersyede aktiviteter, såfremt du er interesseret i at høre mere om dette, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om hvilke andre støttemuligheder vi har i forhold til filmproduktion i Kina og deltagelse i film festivaler