Partnerskaber

Vil du støtte kulturen? og er du interesseret i at bruge kultur i din markedsføring for at nå ud til nye markeder og kunder? Så er et partnership med DKKI noget for dig. Når du indgår i et partnerskab med os bliver du en del af vores ”Cultureclub”. Det giver dig mulighed for at deltage i netværksarrangementer og kulturelle aktiviteter i både Kina og Danmark. Vi får i foråret besøg af repræsentanter for en kinesisk erhvervsforening, ligesom vi afholder en række koncerter med kinesiske musikere. Begge aktiviteter giver god mulighed for at møde nye både kinesiske og danske samarbejdspartnere. Herudover vil din virksomhed også blive markedsført i forbindelse med vores aktiviteter både i Danmark og Kina. Du vil desuden have mulighed for at få hjælp og sparring til yderligere eksponering på det kinesiske marked.

Kina er det marked i verden, der kontinuerligt i gennem de sidste årtier har oplevet den største vækst og der er ingen indikationer på udvikling stopper i den nærmeste fremtid. Tværtimod forventes Kina at spille en endnu mere fremtrædende rolle på verdensmarkedet. Hos DKKI ønsker vi at du skal have gavn af den udvikling! Da vi samtidigt skal bruge kapital til at afholde vores aktiviteter, ser vi det som det ideelle partnerskab at dele vores netværk og ekspertise mod tilskud til vores mange spændende kulturaktiviteter.
Der er 4 forskellige typer af partnerskab i DKKIs ”CultureClub”. Antallet af fordele og services afgøres af hvorvidt der er tale om et ”Si”, ”Sán”, ”Èr” eller ”Yi” medlemskab.

Priser for partnerskab

Prisen for vores basis partnerskabsaftale ”Si” er 7500 kr. og inkludere invitationer til udvalgte netværksarrangementer, logo på roll ups vedalle arrangementer og invitation til China Danmark International Film Festival.

”Sán” er vores mellemkategori og koster 15.000 kr. Her er du sikret invitation til alle arrangementer på dansk jord, det gælder både netværksarrangementer, kulturelle aktiviteter og til China Danmark International Film Festival. Herudover får din virksomhed sit navn på roll ups ved alle arrangementer og mulighed for at tilkøbe firmapræsentationer.

”Èr” medlemskab koster 30.000 kr. og dækker alle vores arrangementer både i Danmark og Kina, hvilket blandt andet betyder en invitation til Silk Road Film Festival i Kina. Herudover udvides netværksdelen til også at inkludere muligheden for besøg på kinesiske virksomheder og samt muligheden for at markedsføring gennem firmapræsentationer ved arrangementer.

”Yi” er et individuelt partnerskab til over 30.000 kr. og er skræddersyet til der indgås en særskilt aftale om indhold alt efter behov og ønsker. Der er mange forskellige muligheder og kombinationer og kan både inkludere brancherettet markedsføring, mv..